İSTANBUL / KARTAL - Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi

SAYIN VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

Sayın Velimiz;

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Veli Akademileri Projesi"(2023-2024) planlanmaktadır. Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi “Veli Akademileri” kapsamında aşağıda yer alan konu başlıklarında siz değerli velilerimize hazırlanan takvim doğrultusunda seminer verilecektir. Eğitimlerimize sürekli katılan velilerimize katılım Belgesi düzenlenecektir.

Eğitim Konularımız:

1- Okul Kültürü ( Okul Aile işbirliği ,Okul kuralları ve Devamsızlıkların Önlenmesi v.s.)

2- Zorbalıkla Başetme

3- Duygusal Farkındalık ve Duygu Düzenleme Becerileri

4- Bağımlılıklardan Korunma

5- Kariyer ve Hedef Belirleme

6- Sağlık ve Sağlıklı Beslenmede Ebeveyn Adımları

Eğer siz de Yukarıda belirtilen seminerlere katılmayı istiyorsanız  linke tıklayarak  kayıt yapabilirsiniz.

Yayın: 10.10.2023 - Güncelleme: 21.10.2023 13:15 - Görüntülenme: 262